кадър bTVРедактор: Задължително е да има рокади в пловдивската областна дирекция

...
кадър bTVРедактор: Задължително е да има рокади в пловдивската областна дирекция
Коментари Харесай

Бойко Рашков обяви, че ще има много понижения в МВР и че няма да допусне престъпници с пагон

кадър bTV

Редактор: 

Задължително е да има рокади в пловдивската регионална дирекция на Министерство на вътрешните работи, това сподели пред медии служебният вътрешен министър Бойко Рашков. Той добави, че през днешния ден ще има доста сериозен диалог с управлението на дирекцията. Рашков добави, че служители на реда са се трансформирали в нарушители с пагон и той няма да допусни нещо сходно до момента в който е министър. Той сподели, че ще се въздържи от изнасянето на повече данни за ареста на шефа на Трето районно полицейско ръководство в Пловдив, тъй като не е редно.

От през днешния ден началникът на столичната дирекция е с нов шеф, заяви Рашков. Той е намален поради побоя над протестиращи предходната година.

„ Никъде в закона не написа, че могат да се бият деца по време на митингите в центъра на София, а и където и да е в страната “, съобщи министърът. Той добави, че боят на протестиращите е бил до степен, че младежите, потърпевши от него е можело да бъдат убити. В страната има и други регионални дирекции с намалени началници, сподели още Рашков, само че не посочи кои са.

По въпроса за следствието на сигналите за търговия с гласове, служебният министър сподели, че има данни за партии, които се управляват от „ известни лица с огромни политически упоритости “. Ако прокуратурата не изнесе данни за уличените в такива закононарушения, ще го направи Министерство на вътрешните работи, сподели още Бойко Рашков.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР